DSC_6072
DSC_6118
DSC_6101
DSC_6111



Mega Mall_vizual

Mie imi place sa ma innoiesc Primavara de Paste sau la inceputul Toamnei, nu de Craciun si nici de Revelion. Daca tot isi schimba copacii frunzele, cred ca e necesar sa-mi schimb si eu garderoba si stilul, sau chiar tunsoarea. M-a obisnuit cu treaba asta bunica mea. Nu stiu daca m-a obisnuit prost sau nu, dar de fiecare data cand ajungeam la ea de Paste, ma lua de mana, lua banii bunicului meu, din buzunar si ma ducea la magazin sa-mi cumpere o rochita si o pereche de pantofi noi. In fiecare an, innoirea de Paste era lege si eu de-abia asteptam ca legea sa fie aplicata!



Aparent, nu era o traditie doar la mine in familie. Cred ca tine de cultura noastra, sa ne innoim de aceasta sarbatoare . Este si acum obiceiul ca de Inviere sa porti ceva nou, in special o camasa noua, mai ales ca, in vechime camasa mai lunga, era piesa principala de imbracaminte. Si in ziua de azi, lumea pastreaza obiceiul de a purta ceva nou de Paste, doar ca acum totul se rezolva foarte simplu, prin mersul la magazin.
Si daca tot o sa va duceti la magazin sa va innoiti, eu am o veste buna pentru voi! Mega Mall ofera zilnic cate 10 perechi de pantofi, prin tragere la sorti, la cumparaturi de peste 250 de lei, pana de Paste!
Asadar, intre 16.04.2016 – 30.04.2016, sunt puse la bataie 150 de perechi de pantofi, câte 10 în fiecare zi, ce pot fi câștigați prin tragere la sorti! Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cumparaturile de Paște la Mega Mall, sa vii cu bonurile de cumparaturi de minimum 250 de lei la Info Desk si vei fi înscris în concurs. Apoi verifica www.megamallbucuresti.ro sa vezi daca ai castigat!
Asa ca, eu zic sa va grabiti, mai sunt 8 zile de shopping si cu putin noroc, te innoiesti de Paste cu o pereche de pantofi!.
Eu una, locuiesc foarte aproape de Mega Mall si imi fac cumparaturile in fiecare week-end acolo, asa ca ar fi cazul sa ma duc si eu sa imi incerc norocul, ca am deja cateva tombole castigate in palmares si nu imi strica una in plus:)) In afara de asta, eu nu am cunoscut inca o femeie care sa spuna: “am destui pantofi, nu mai am nevoie de altii”, asa ca va invit fetelor si pe voi la o sesiune de shopping :*



Premiile includ încăltăminte pentru toată familia, cele 150 de perechi de pantofi fiind impatite pe categorii – femei, bărbati si copii. Modelele selectate fac parte din colectiile primăvară/vară 2016 disponibile în magazine si variază de la cele casual, la cele office sau elegante, până la încăltăminte tip sport. Magazinele partenere sunt: Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali,Deichmann, Hilfiger Denim, Gherasos, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next,Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Regulamentul concursului il poti vedea aici.



Love,
Gabriela



Port: Turban creat dintr-o bucata de Wax Cotton African, mostenit de la Rusanda
Cercei – H&M
Turtleneck – Zara
Vesta – Motivi
Pantaloni – Zara
Cizme – Zara

photo: Cosmina Contu