DSC_0198
DSC_0197
DSC_0186
DSC_0206

Presupun ca stiti deja ca sunt oleaca conservatoare, atunci cand vine vorba de podoaba mea capilara. Cea mai mare nebunie a fost sa ma tund un “bob lung” primavara trecuta. Mi-a placut, recunosc dar l-am lasat sa creasca, ca imi era dor sa-mi simt pletele-n vant.
Nu m-am vopsit niciodata, sunt foarte multumita de onduleurile mele si de suvitele blonde pe care le capat pe timp de vara…si mi-ar fi tare greu sa renunt la ele.
Dupa ce am avut parte de un esec de “taiat varfuri” prin Noiembrie, anul trecut, mi-am jurat ca nu ma tund 1 an de zile:)).
M-am abtinut pana in Iulie ! Da, e o nebunie dar, avand in vedere ca nu bag placa in el intruna si nu il tratez cu tot felul de tampenii varfurile mele rezista mult mai bine si nu trebuiesc tunse lunar.
Asadar am ajuns la Maison Esthetique, la o sesiune de rasfat. Mi-am lasat podoaba capilara in mainile lui Denis, desi il cunosteam pentru prima data atunci. Si-a castigat increderea usor: era de-al meu de peste PRUT,in plus l-am rugat sa aiba mila sa nu taie prea mult si a fost mai mult decat atent si este un mega perfectionist si profesionist.
Treaba a decurs minunat, Denis s-a chinuit sa indrepte greselile altora si a reusit ! Eu am plecat fericita de acolo, cu tot parul necesar IN CAP!:))
In plus am fost rasfatata cu un super masaj. Doamna este nevazatoare, dar mi-a ghicit toate problemele spatelui de la prima atingere.
Mi-a marturisit printre altele, ca de-a lungul carierei, s-a confruntat si cu diverse persoane, care nu o angajau….pe motiv ca “nu da bine la clienti”. Scuzati-mi limbajul ce urmeaza dar – Cat de cretin ar trebui sa fii, sa nu iti dai seama ca …din punct de vedere fizic, simtul tactil al unui nevazator este mai mult decat mega dezvoltat si ca acesta poate cu siguranta sa-ti fericeasca mult mai multi clienti!
In alta ordine de idei, ma bucur ca cei de la Maison Esthetique sunt destul de deschisi, incat sa treaca peste astfel de bariere sociale.

In incheiere pot sa va mai spun ca …in urma unei veri furtunoase, in care am fost insotita de sandalele mele aurii de la Zara s-a intamplat ceva ingrozitor. Ca o adevarata Cenusareasa, dupa o seara in Vama Veche, am ramas cu o singura Sanda Aurie. Sper ca cel/cea care a gasit-o sa aiba grija de ea.
Asa mi se intampla mereu cu lucrurile de care me indragostesc…mai devreme , sau mai tarziu LE PIERD!

The END!

love,
Gabriela

Port: Pantaloni scurti: Thefrontrowshow.com
Camasa: H&M
Sandale: Zara
Ochelari: Vintage
Geanta: Jadu.ro

Multumiri: Maison Esthetique