Misiune:  Alegerea unei fotografii pentru afisul de eveniment.

 

Analiza de imagine 

Poza nr.1 – Postura -prea relaxata,  fruntea pare mai lata decat ar trebui din cauza bretonului.

-privirea e ok , zambetul e ok, dar mana care sta pe perna..arata prea multa siguranta pe sine

 

_DSC4281

 

Poza nr. 2 : Prea visatoare, desi unghiul avantajeaza lungimea fruntii, privirea care nu este indreptata spre cititor nu comunica profesionalism.  Cana de ceai este la fel un suport pentru starea de relaxare si comfort total.

-Picioarele incrucisate nu comunica “inchidere” fata de cititor in aceste poze, pentru ca sunt de fapt un gest feminin de bun simt atunci cand porti rochie. Daca as fi stat in schimb in picioare si as fi stat cu picioarele incrucisate, ar fi comunicat o stare de nesiguranta, inchidere, dorinta de aparare si ar fi pus o bariera intre mine- emitatorul mesajului  si receptor.

 

_DSC4283

 

3. Poza nr.3 – Prea jucaus, flirty. “A face cu ochiul” – un gest care in afara de faptul ca va zice “it’s done!”,” treaba e ca si rezolvata” mai are si  acel “vino-ncoa’ ” ca mesaj subliminal…deci nu e tocmai ok sa-l chemi pe cititor la un ceai, langa tine pe o canapea …cand tu vrei de fapt sa il inveti cate ceva despre PR si BRANDING.
_DSC4286

 

4. Poza nr.4 Prea bitchy , prea sigura pe sine…aproape nesuferita si chiar fitoasa. Privitul de sus, mainile in laterala- deschise – prea sigure pe sine. Clar NU!
_DSC4295

 

Sper ca v-am ajutat sa intelegeti mai bine ce inseamna sa comunici prin imagini.  Cam asa poti sa schimbi perceptia asupra ta , asupra imaginii de sine sau a unui lucru pe care vrei sa il pormovezi. Aceasta este doar una dintre temele interesante de care se ocupa oamenii de relatii publice.  As mai avea de adaugat la cele descris de mai sus cate ceva din teoria culorilor. Rozul este o culoare pozitiva, dar folosit in exces impreuna cu alte nuante cromatice ca verdele crud, portocaliu si albastru – asa cum am ales eu sa ma imbrac- nu are decat scopul de a accentua tema principala a discutiei MODA! Un domeniu in care ….ti se ofera probabil, cea mai mare doza de libertate de exprimare prin culori si forme.

Ceea ce mi-am dorit sa comunic prin aceasta postare, este doar o picatura in ocean pe langa tot ceea ce am chef sa va povestesc la primul Workshop  de PR si Branding in Moda pe care il organizez. Joi , 15 ianuarie, de ziua lui Mihai Eminescu ( prima mea dragoste) o sa va spun cate-n luna si-n stele…am invatat eu il ultimii mei 5 ani de studiu si  3 ani de activitate in domeniu. Poate nu e mult, nu e nici putin, dar cu siguranta este multa informatie FRESH. Informatie  care se adreseaza in primul rand tinerilor visatori, care cauta o ancora de sustinere si o doza de Incurajare. Oricare ar fi situatia cu care va confruntati, e timpul sa va transformati din “dreamer” si “thinker”  in “DOer”.

Asadar, cum zicea si Tudor Chirila….“ne vedem Joooooi”!

19:00, 15 ian, la STILE lounge & bar, in centrul vechi pe Gabroveni 55.

Pentru detalii va rog sa ma contactati.

Va pup,

Gabi
_DSC4291
_DSC4305
_DSC4308
_DSC4303

 

Poza nr.5– DA!
Dupa cum puteti sa va imaginati nu am ales niciuna din pozele de mai sus si varianta finala este cea de mai jos. O poza in care privirea imi este indreptata catre voi, unde am avut spatiu sa scriu sus si PaPRika’s Workshop. O poza in care stau relaxata, dar totusi am o postura dreapta si ferma, fara ceaiuri si fara frunte distorsionata, fara ochi inchisi si zambete largi.
afis final paprika

 

 

In final as vrea sa mai adaug ca fee-ul pentru participarea la workshop este de 100 RON si plata se face in avans prin transfer bancar pentru a putea confirma locurile rezervate pentru eveniment. Fee-ul include un voucher pentru Food & Drinks, in cadrul evenimentului. Evenimentul va avea loc de la ora 19:00 pana la 22:00, imi pare rau pentru ora tarzie, dar atunci scapa multe persoane care-si doresc sa participe,  de la munca si de la facultate. 

Pentru detalii privind contul bancar am ales sa  fiu SAFE  si va trebui sa imi trimiteti un mail sau sa ma apelati.Detalii despre eveniment mai gasiti pe facebook, in cazul in care am uitat eu sa mai delirez ceva in aceasta postare.

 

 

In incheiere va spun ce port,.ca sa fiu un adevarat specialist in comunicare si relatii publice si sa practic transparenta in comunicare!
PORT: Esarfa roz bombon pe post de turban – daca vreti va invat live cum sa o faceti:))
Ochelari de vedere- Eyebobs by Iris Apfel
Rochie Vintage din matase
Ciorapi roz bombon- cumparati de la Metrou
Cercei hand made- ROzalia Marinescu
Botine din piele – BBup