_DSC3118
_DSC3120
_DSC3126
_DSC3132
_DSC3133
_DSC3141

Ciao,

Nu am avut norocul sa ajung inca in Italia, dar sunt fascinata de ea din copilarie. Prin ’97 ai mei m-au lasat la bunici si au plecat. Au facut un tur al Italiei si au vizitat cele mai importante orase, atractii, muzee etc. Nu puteam sa inteleg de ce la 6 ani nu eram destul de mare incat sa-mi vaza si mie ochii minunile de-acolo. Acum stiu ca tot ce isi doreau erau sa scape de mine si de frati’miu si sa-si faca o vacanta numai pentru ei 2. Probabil as fi facut la fel. Tin minte ca s-au intors acasa, fara nici o jucarie, doar 2 modelino care s-au spart in aceeasi zi si muuulte carti cumparate din fiecare muzeu si multe statuete cu Madonna, Colloseum si Afrodita. Am rasfoit cartile pline de imagini, fascinata de toata povestea asta cu Italia. Pana atunci nu stiam decat de muzica buna: Matia Bazaar, Toto Cutugno, Laura Pausini si Richi e Poveri. La cei din urma, avusesem chiar ocazia sa adorm la un concert, din Chisinau si sa ma trezesc fix cand cantau hit-ul Mamma Maria. Dupa ce am descoperit Italia in imagini am ramas fascinata de Pompei…si din pacate, inca nu mi-am stavilit pofta de a vedea Vezuviul si oameniii impietriti.
Sper sa incep incet, incet sa-mi adun bani la pusculita si sa ajung sa vizitez minunile Italiei. Pana atunci pot sa va spun ca JOI, 6 noiembrie, la ora 20: 00 fix, voi calatori senzorial in Italia.
Nu plec singura, ca invit si pe voi sa o insotiti pe Sweet Paprika in aceasta aventura! Restaurantul Il tempio v-a pregatit un meniu inedit in valoare de 80 de RON, care o sa va ajute sa va teleportati intr-o “vacanze romane”. Seara va fi parfumata cu o prezentare de moda Sweet Paprika, care o sa se asorteze perfect cu paharul de vin 100% Italian.
In plus la achizitionarea fiecarui meniu, beneficiati de un voucher cu o reducere de -20% la toate produsele Sweet Paprika din showroom.

Detalii despre meniu aici:
Meniul serii 80 lei :
Cocktail di Benvenuto alcolico o analcolico
Bruschette miste (masline, rosii, busuioc, paine, strachino, prosciutto, scamorza,
hribi) sau Melanzane alla parmigiana (vinete, parmezan, sos de rosii, busuioc,
mozzarella)
Tortellone al nero di seppia con salmone e asparagi sau Galletto della Valtellina
al mattone (cocos de munte, rozmarin, salvie) cu garnitura de Spinaci saltati in
padella con peperoncino (spanac tras in tigaie cu ardei iute)
Torta di mele con uvetta e pinoli (placinta cu mere , stafide si muguri de pin )
*Bevande non incluse nel prezzo / Bauturile nu sunt incluse in pret
– 20% voucher valabil in Sweet Paprika showroom

Nu stiu ce parere aveti voi despre propunerea mea…dar eu sunt o gravida pofticioasa si am acceptat cu mare drag sa infulec toate minunile astea Italienesti !!!

Love,
Gabriela

Va rog sa ne confirmati participarea dumneavoastra la numarul de mobil:
Restaurant “Il Tempio del Gusto”
Str. Carol Davila nr. 56, Sect 5, Bucuresti
mobil: +40 724 371 047
www.iltempio.ro , www.sweetpaprika.ro

Port: Pullover H&M – marimea L – ca sa-mi vina ca rochie si sa pot sa imi tin la caldurica si burtica.
Cizme Zara
Geanta vintage

Video & photo: www.ptrt.ro
Muzica: Matia Bazaar – Vacanze Romane